Welcome to the LX Forum - Dodge Charger | Dodge Challenger | Dodge Magnum | Chrysler 300 Forum.
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

<<<<<< Register to remove these ads >>>>>>


Go Back   LX Forum - Dodge Charger | Dodge Challenger | Dodge Magnum | Chrysler 300 Forum > LX Forum - Modifications > Engine & Performance Modifications > V6 Motors - 2.7L & 3.5L

V6 Motors - 2.7L & 3.5L SE and SXT Models


Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 12-26-2010, 07:57 PM   #1
 
HPNO300's Avatar
HPNO300
Member
 
Join Date: Nov 2010
Location: North Texas
Name: Oscar
Age: 32
Posts: 87

Car Model: Chrysler 300
Year: 2006
Engine: 3.5l
Send a message via Yahoo to HPNO300
Talking very happy with my predator
just as the title says


my gf got me a diablo predator for xmas and i went ahead and installed the 89 octane tune on my 3.5l yesterday since i still have close to a full tank of gas of 89 octane. so far i am very pleased with the improved acceleration and much better shifts! i barely have to tap the pedal now for the car to actually move as to where before i had to apply quite a bit of pressure to move the slow tank with 22s lol

also it seems as if the car is now louder and also can really feel my airhammer at work now as well!

i cant wait to try out the 93 octane tune!


__________________
HPNO300 is offline   Reply With Quote
Old 12-26-2010, 08:15 PM   #2
 
DaveDees's Avatar
DaveDees
Member
 
Join Date: Nov 2010
Location: Chesapeake, VA
Name: Dave
Age: 70
Posts: 66

Car Model: Jeep Patriot
Year: 2010
Engine: Rat Wheel
Default
Congratz on your new Predator. Even though I don't have an LX I still have the one I took off Diablo. If you have the 5 speed, it's even more fun. You can change the way the transmission shifts, not just raising the shift points.


__________________

No mods now... / no mods later!!!
DaveDees is offline   Reply With Quote
Old 12-26-2010, 11:18 PM   #3
 
HPNO300's Avatar
HPNO300
Member
 
Join Date: Nov 2010
Location: North Texas
Name: Oscar
Age: 32
Posts: 87

Car Model: Chrysler 300
Year: 2006
Engine: 3.5l
Send a message via Yahoo to HPNO300
Default
Originally Posted by DaveDees View Post
Congratz on your new Predator. Even though I don't have an LX I still have the one I took off Diablo. If you have the 5 speed, it's even more fun. You can change the way the transmission shifts, not just raising the shift points.

thanks man and yes i do happen to have the 5 speed but im too much of a newb to performance mods that i am not sure how that will affect it by changing the transmission shifts?


__________________
HPNO300 is offline   Reply With Quote
Old 12-26-2010, 11:43 PM   #4
 
DaveDees's Avatar
DaveDees
Member
 
Join Date: Nov 2010
Location: Chesapeake, VA
Name: Dave
Age: 70
Posts: 66

Car Model: Jeep Patriot
Year: 2010
Engine: Rat Wheel
Default
The way it would change it would be to let you shift as you would a regular stick shift, up or down. Or it'll shift on it's own at WOT.


__________________

No mods now... / no mods later!!!
DaveDees is offline   Reply With Quote
Old 12-27-2010, 12:22 AM   #5
 
HPNO300's Avatar
HPNO300
Member
 
Join Date: Nov 2010
Location: North Texas
Name: Oscar
Age: 32
Posts: 87

Car Model: Chrysler 300
Year: 2006
Engine: 3.5l
Send a message via Yahoo to HPNO300
Default
Originally Posted by DaveDees View Post
The way it would change it would be to let you shift as you would a regular stick shift, up or down. Or it'll shift on it's own at WOT.

ahh but i always thought that by installing a tune from the predator, that it disables the autostick feature?


__________________
HPNO300 is offline   Reply With Quote
Old 12-27-2010, 02:10 AM   #6
 
DaveDees's Avatar
DaveDees
Member
 
Join Date: Nov 2010
Location: Chesapeake, VA
Name: Dave
Age: 70
Posts: 66

Car Model: Jeep Patriot
Year: 2010
Engine: Rat Wheel
Default
Originally Posted by HPNO300 View Post
ahh but i always thought that by installing a tune from the predator, that it disables the autostick feature?
No, it doesn't. You have to go into the submenu and mod it there. They are either "Mode 1" or "Mode 2".

DIABLOSPORT PREDATOR v.8r17 MENU MAP


__________________

No mods now... / no mods later!!!
DaveDees is offline   Reply With Quote
Old 12-27-2010, 10:21 AM   #7
 
plmcrzy07's Avatar
plmcrzy07
Member
 
Join Date: Oct 2010
Location: Mass
Name: Dan
Age: 40
Posts: 99

Car Model: Dodge Charger R/T Daytona
Year: 2007
Engine: 5.7
Send a message via AIM to plmcrzy07
Default
Congrats Oscar! I can't wait till I can pick up that mod...


__________________
plmcrzy07 is offline   Reply With Quote
Old 12-27-2010, 09:04 PM   #8
 
HPNO300's Avatar
HPNO300
Member
 
Join Date: Nov 2010
Location: North Texas
Name: Oscar
Age: 32
Posts: 87

Car Model: Chrysler 300
Year: 2006
Engine: 3.5l
Send a message via Yahoo to HPNO300
Default
Originally Posted by DaveDees View Post
No, it doesn't. You have to go into the submenu and mod it there. They are either "Mode 1" or "Mode 2".

DIABLOSPORT PREDATOR v.8r17 MENU MAP

ahh im such a noob to all this lol


Originally Posted by plmcrzy07 View Post
Congrats Oscar! I can't wait till I can pick up that mod...
thanks man and do you really need more power than what your hemi is already giving you? lol


__________________
HPNO300 is offline   Reply With Quote
Old 12-27-2010, 10:05 PM   #9
 
plmcrzy07's Avatar
plmcrzy07
Member
 
Join Date: Oct 2010
Location: Mass
Name: Dan
Age: 40
Posts: 99

Car Model: Dodge Charger R/T Daytona
Year: 2007
Engine: 5.7
Send a message via AIM to plmcrzy07
Default
Originally Posted by HPNO300 View Post
thanks man and do you really need more power than what your hemi is already giving you? lol
Can always have more!


__________________
plmcrzy07 is offline   Reply With Quote
Old 12-28-2010, 01:54 AM   #10
 
HPNO300's Avatar
HPNO300
Member
 
Join Date: Nov 2010
Location: North Texas
Name: Oscar
Age: 32
Posts: 87

Car Model: Chrysler 300
Year: 2006
Engine: 3.5l
Send a message via Yahoo to HPNO300
Default
Originally Posted by plmcrzy07 View Post
Can always have more!

very true! lol


__________________
HPNO300 is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump